fbpx

Hogyan készül a weboldal?

 A  honlapkészítés egy sokrétű folyamat, aminek megvannak a fontos állomásai. Ezért a közös munka során az alábbi munkafolyamatokat alkalmazom, hogy az eredmény egy kiváló, felhasználóbarát weboldal legyen, amely pontosan illeszkedik üzleti céljaidhoz.

Válaszd ki a szolgáltatásaim közül, hogy mire van szükséged, vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim valamelyikén és megbeszéljük a részleteket.  

Ha kölcsönös a szimpátia és szeretnél velem dolgozni akkor a következő lépés a megbízási szerződés megkötése, amit postai úton küldök neked, előlegbekérővel együtt. A közös munka megkezdésekor a teljes munkadíj 40%-át kérem előlegként, ezt a szerződés is tartalmazza. 

Az első és legfontosabb lépés a weboldal készítés előtt, hogy tudjam mi a célod az oldallal(értékesítés, bemutatkozás, információ megosztás stb.). Fontos a termék/szolgáltatás, ki lesz célcsoport, mi lesz a fő marketingcsatorna, van-e már meglévő arculat? Ezeket mind tudnom kell, hogy jól működő weboldalt készíthessek. A megbeszélés általában telefonon vagy videóbeszélgetés segítségével zajlik, ha megoldható személyes beszélgetés is szóba jöhet.

Az első és legfontosabb lépés, hogy a weboldaladhoz szükség lesz egy Domain névre és tárhelyre. Ezt bármelyik hazai tárhelyszolgáltatónál meg tudod vásárolni, általában éves előfizetéses rendszerben. Mielőtt szolgáltatót választasz érdemes velem is egyeztetni, hogy a legjobb megoldást kapd.

Készítek egy hozzávetőleges tervet az oldal szerkezetéről tartalmi elemeiről, ezt neked is elküldöm véleményezésre.

A honlapra felöltendő anyagokra, szöveg, kép illetve videó, a közös munka megkezdésekor szükségem lesz. Ezek beszerzése a megrendelő feladata. A beszerzést illetően tanácsot tudok adni.

Amennyiben a vállalkozásodnak nincs még arculata, vagy újat szeretnél akkor megtervezem és elkészítem. Ez az a folyamat ahol a vállalkozásod, weboldalad megkapja egyedi stílusát. Az arculati elemek a legtöbb esetben a logó, az arculati színek, formák, betűtípusok összessége.

Ennél a folyamatnál történik a varázslat:) Miután áldásodat adtad a grafikai tervekre, kiválasztom a legmegfelelőbb honlapmotort, személyre szabom, kódolom az igényeidnek megfelelően. Feltöltöm a tartalmakat kialakítom a különböző funkciókat, menüpontokat. Beállítom a levelezést, marketing eszközöket. Hozzárendelem a közösségi média oldalaidat és a mérő programokat.

Miután kész az oldal a tesztelési fázis következik. Itt leellenőrzöm az oldal működését sebességét, meggyőződök róla, hogy minden eszközön megfelelően működik-e. Áttekintem a különböző tartalmak és funkciók működését. Ha minden megfelelően működik és neked is tetszik az eredmény akkor átadom az elkészített munkát. A munkadíj fennmaradó részét is ilyenkor kérem el.

Az elkészült weboldalra 1 év garanciát vállalok. A weboldallal kapcsolatos frissítésekről alapvető beállításokról tájákoztatlak. A weboldal csomagokhoz 1 óra konzultáció/további beállítás tartozik, ezt az átadást követően tudod kérni. A konzultáció során megválaszolom a működéssel kapcsolatos felmerülő kérdéseid, vagy ha esetleg még valamit állítani kell az oldalon akkor megcsinálom.Ha további fejlesztésre változtatásra van szükséged,vagy probléma merül fel a működéssel kapcsolatban, kereshetsz bátran.

Kérj ingyenes konzultációt!

Nem jár semmilyen kötelezettséggel!